Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Briko

BRIKO

Take care met Briko!

 

Ben jij een fiets- en skiliefhebber? Dan ben je bij Briko aan het juiste adres!
Briko biedt bescherming voor beide sporten met hun gekende duurzame helmen en brillen.

 

 

 

Briko About

Ontdek Briko!

Kom meer te weten over ons merk Briko

Grote Kortingen voor je Skitrip

De Briko mentaliteit

Briko is een Italiaans merk dat opgericht is in 1985. Het merk wordt door allerlei bekende skiërs en wielrenners gebruikt, zoals Alberto Tomba, Lindsey Vonn, Piller Cottrer en Tony Rominger. Dit komt vooral omdat het merk sinds het begin veel professionele wieler- en skiteams gesponsord heeft en omdat de kwaliteit van de uitrusting hoog is.

De missie van Briko is zijn energie en passie volledig in zijn producten over te brengen. Zo voorzien ze hun producten van de beste prestatiemogelijkheden en veiligheid. Deze actieve mentaliteit leeft bij Briko sinds 2014.

Het merk is al een paar jaar bezig met zichzelf te herintroduceren en herpositioneren. Nieuwe iconische producten die voorzien zijn van de laatste innovaties en een nadruk leggen op de vrije avonturiersmentaliteit. Dat is waar Briko nu voor staat. Het jonge, passionele en enthousiaste team maakt hiervan een realiteit.

Skibrillen, skihelmen en fietshelmen

Sinds 1985 is Briko gespecialiseerd in outdoor sportuitrusting. Dit gaat van skiuitrusting zoals brillen en helmen tot fietsuitrusting zoals de bekende fietshelmen van Briko. Dankzij de uitgebreide collectie van deze producten, kan iedereen een uitrusting vinden die perfect bij zich past. Elk product is getest op de piste of de baan om de beste ervaring te kunnen garanderen.

Een skihelm of fietshelm dragen is belangrijk op elke leeftijd. De gevolgen van een val bij het skiën of fietsen kunnen enorm zijn. Daarom is het belangrijk het hoofd te beschermen tegen mogelijke hoofdletsels. De Briko skihelm en Briko fietshelm voldoen aan alle veiligheidsstandaarden. Je kan dus zeker zijn dat je veilig bent met de helmen van dit merk.

Als je een ervaren skiër bent, heb je zeker een goede skibril nodig. Deze is belangrijk om te voorkomen dat er sneeuw, ijs of vuil in je ogen komt. Ook beschermen skibrillen je ogen als je valt. Kortom, kies voor een skibril die aan de veiligheidsstandaarden voldoet en comfortabel zit, zoals de skibrillen van Briko.

Bekijk zeker ook onze Briko outlet pagina als je op zoek bent naar afgeprijsde kwalitatieve producten.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.