Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

De nostalgische Buffalo’s koop je nu bij Original Brands

Comfortable chic

Iedere vrouw kan erover meespreken: met hoge hakken uitgaan en hier haast meteen spijt van hebben omdat je je voeten niet meer kan voelen van de pijn. Net daarom zijn de Buffalo’s zo geliefd bij alle generaties: je benen zien er optisch langer uit dankzij de hoge plateauzool (6,5 cm) zonder in te boeten aan comfort. 

 

Buffalo kopen Original Brands

Buffalo's combineren in 2018

@BuffaloLondon

Maar hoe combineer je nu jouw favoriete platforms? De Buffalo’s combineer je het best met een skinny of een boyfriend-/momjeans met een oversized t-shirt voor een alledaagse look. Of ben je op zoek naar de perfecte outfit voor een avondje uit? Dan combineer je ze met een lange rok of een maxidress en een less is more sieraad.

Ben je nog op zoek naar inspiratie? Talloze celebrities zoals Demi Levato, Gigi Hadid, Ariana Grande, Rita Ora, Little Mix en Lily Allen deden het al voor.

 

 

 

 

Buffalo's koop je bij Original Brands

Buffalo kan je vanaf nu kopen op Original Brands en ze hebben voor ieder wat wils want de collectie is volledig Unisex. Zowel dames als heren kunnen dus hun favoriete schoenen vinden onze webshop. Wees er snel bij! Koop hier je Buffalo's!

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.