Dockers: The Return Of An Icon

Dockers: comfortabel en voor elk wat wils

Hoewel het geen pyjamabroeken meer zijn, het comfort van een pyjamabroek hebben ze gehouden. Ondertussen een paar tientallen jaren verder en Dockers is uitgegroeid tot een van de marktleiders van khakibroeken. Allereerst waren khaki’s vooral bedoeld voor professionals op de werkvloer, maar dankzij groeiende populariteit hebben Dockers hun lijnen ook kunnen uitbreiden naar casual wear. Voor elk wat wils dus!

Dockers broeken kopen

Dochter van Levi Strauss & Co.

Dockers is ontstaan als een onderdeel van Levi Strauss & Co. Levi’s kennen we natuurlijk van de alomtegenwoordige jeansbroeken, maar jeansbroeken waren niet altijd even populair. Om Levi’s draaiende te houden werd Dockers opgericht in 1986, gespecialiseerd in khaki broeken. Een jaar later begon Dockers ook met khaki broeken voor vrouwen te maken, en in 1992 werd Dockers globaal gelanceerd.

Dockers broeken

Dockers for everyone

De naam Dockers doet je misschien niet direct denken aan broeken, maar eerder aan iets "boot"gerelateerd. Dockers maakt niet enkel broeken maar is naast kledij ook gespecialiseerd in riemen, portemonnees en schoenen. Niet zomaar schoenen, maar loafers en “bootschoenen”. Nog iets waar Dockers zo in uitblinkt!

Dockers broeken kopen bij Original Brands

Al meer dan 25 jaar actief wereldwijd, Dockers blijft groeien en innoveren. Van casual tot chique, je vindt er vast en zeker de kledij die je nodig hebt. Shop nu jouw khaki’s hier!