Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Dune London schoenen en handtassen

Fashion hakken en tassen voor dames

Ben je op zoek naar alledaagse, maar toch stijlvolle sneakers of hakken? Of eerder naar een elegante stiletto? Bekijk dan zeker ons assortiment Dune London damesschoenen! Ben je op zoek naar een leuke handtas? Of ben je gewoon van plan je collectie accessoires uit te breiden? Ook dit vind je onder het aanbod van Dune London.

 

Hoe Dune London zijn start maakte

We beginnen bij het begin, hoe is Dune London ontstaan en ontwikkelt naar een zeer welvarend en invloedrijk schoenenmerk? Het begon allemaal bij een Litouwse vader en zijn drie zonen die een bescheiden schoenenatelier openen in Whitechapel. Bijna honderd jaar later, in 1976, sluit de toekomstige Founder en CEO van Dune London, Daniel Rubin, zich aan bij het familiebedrijf.  Daniel wordt één van de meest succesvolle importeurs van het Verenigd Koninkrijk door het distribueren van meer dan 10 miljoen paren per jaar. Uiteindelijk in 1992 lanceert Daniel het merk Dune London op het iconische Londense Oxford Street. Vervolgens wordt de eerste Dune-winkel geopend met ligging op King’s Road, Londen.

 

Zilveren jubileum voor Dune London

In 2017 vierde Dune London haar 25ste verjaardag. In de afgelopen 25 jaar is Dune gegroeid tot één van de meest invloedrijke, dynamische en wereldwijd erkende merken voor schoenen en accessoires. Exact om die reden brengen wij bij Original Brands dit merk in de kijker.

 

Dune London bij Original Brands

Wat houdt dit merk nu juist in en voor wie is het bedoeld? We hebben ervoor gekozen om ons te focussen op onze dames. Dune London heeft geen specifieke leeftijdscategorie, ben jij modebewust en zet je graag je beste beentje voor op zowel de werkvloer als de dansvloer? Dan raden wij jou aan om zeker eens Dune te overwegen.

 

Sneakers kopen van Dune London

Dune tracht met sneakers een comfortabele alledaagse schoen aan te bieden, die toch stijlvol is en uniek. Zo heb je de casual sneakers Egypt verkrijgbaar in zowel White Leather als Rose Gold Leather. Deze sneakers zijn ideaal voor alledaags gebruik en door de mooie lederen afwerking zal je toch in het oog lopen.

 

Dune’s stijlvolle stiletto’s

Als je meer opzoek bent naar een strakke pump voor een feestelijke gelegenheid, dan kan je niet fout gaan met de Aiyana van Dune. Deze modieuze stiletto’s zijn te bemachtigen in zeer fraaie en bijzondere kleuren zoals Blush Lurex, Nude Patent Leather en Champagne Leather. Uiteraard is er een veel groter aanbod van naaldhakken bij ons, maar die zijn te uitgebreid om allemaal te vernoemen.

 

Accessoires van Dune

Dune ontwikkelt niet alleen schoenen, maar ze zetten zich ook fel in voor hun handtassenlijn en andere soortgelijke accessoires zoals portemonnees.  Zo kan je enkele mooie combinaties vormen met een handtas, portemonnee en een bijpassende schoen!  De Blush Dylier Day Bag gemaakt van Synthetisch materiaal, gecombineerd met de Kathey Purse van hetzelfde materiaal met een slangenprint als bijkomend kenmerk.  Eventueel kan je dus deze twee accessoires in combinatie nemen met de stijlvolle Aiyana in oftewel de Blush Lurex of Nude Patent Leather.

Tot slot willen wij jou mededelen dat op dit moment enkele van onze Dune artikelen aan 30% korting te koop staan, dus mis deze buitenkansjes  zeker en vast niet!  Ik wens jou een zeer fijne shopervaring toe.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.