Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Sledgers: stijlvol en comfortabel

Sledgers ontworpen voor heren

Waardeer je als man comfort, maar wil je ook graag een stijlvolle verschijning creëren? Aarzel dan niet om ons aanbod Sledgers herenschoenen te bekijken!

 

Korte schets van Sledgers herenschoenen

Sledgers is al bezig met het verfijnen van schoenen sinds 1921. Al die ervaring garandeert de consument van kwaliteit voor zijn/haar geld. De schoenen worden ontworpen in Londen, waarna ze handgemaakt worden ontwikkeld door ervaren en hoog aangeprezen schoenmakers. Hun doel is om slimme, seizoensloze, maar vooral comfortabele schoenen te maken.

 

Klassiek, of net niet?

De Sledgers herenschoenen worden vaak aangeschreven als klassiek en formeel. Hoewel formeel inderdaad een manier is om deze schoenen te dragen, is dit veruit niet de enige! Het is geen geheim dat de Sledgers hoofdzakelijk als doelpubliek zakenlui heeft, maar sinds korte tijd wordt het ook gedragen in de vrije tijd. De stijlvolle schoen gedragen onder een chino zonder sok straalt bijzonder veel stijl uit. Ook zou een Sledgers instapschoen helemaal niet misstaan onder een korte broek.

 

Sledgers Original Brands

Sledgers schoenen kopen bij Original Brands

Uiteraard willen we jou ook graag wat helpen in jouw beslissing over welke Sledgers nu juist zijn voor jou! Comfort is altijd gegarandeerd bij dit schoenenmerk, dus gaan we af op de kleine details die een schoen voor jou perfect kan maken.

 

Mocassins van Sledgers

Voor bij wie mocassins geen belletje doet rinkelen, geven wij graag nog wat extra informatie. De mocassin werd als eerste gedragen door de inheemse volkeren van Noord-Amerika, ze werden gemaakt van zacht leder en zorgden voor een degelijke bescherming van de voet. Sindsdien is er niet veel veranderd en wat de schoenensoort nog steeds typeert, is het feit dat het geen sluiting heeft. Het allereerste doel van een mocassin is de eenvoud die het bied. Vaak hebben mocassins ook een zeer dunne zool, waardoor de ondergrond nog steeds zeer voelbaar is. Sledgers doet dit anders, ze gaan uit van het idee dat comfort en maximale bescherming op dezelfde lijn liggen. Om je een voorbeeld te geven heb je hier bijvoorbeeld de Must Leather, het heeft alle kenmerken van een mocassin alleen biedt deze jou meer steun en bescherming aan je voetzool, ideaal dus!

 

Veterschoenen van Sledgers

Sommige mensen hebben een voorkeur om schoenen strak rond hun voet te voelen, of willen in ieder geval de mogelijkheid om dit zelf te verstellen. Natuurlijk zijn er dan de klassieke veterschoenen. De geschiedenis van de veterschoen is hoogstwaarschijnlijk geen must om te weten wat we juist bedoelen, dus laten we dat bij deze ook gewoon overslaan en rechtstreeks een aantal aanraders geven. Een klassieker is de Joke Leather schoen van Sledgers. Perfect geschikt voor de stijlvolle zakenman en ook zeker en vast geschikt voor gewoon dagelijks gebruik. Deze schoen is verkrijgbaar zowel in het bruin als in het zwart. Andere simpele, maar strakke en stijlvolle schoenen zijn de Elliot (Harp) Leather, ook verkrijgbaar in het zwart en in het bruin. Een schoen ontworpen voor en door modieuze heren.

Wij hopen je alvast een klein beetje wijzer gemaakt te hebben in je zoektocht naar het perfecte paar herenschoenen!

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.