Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

FitFlop: dé slipper, sandaal of sneaker voor wie last heeft van hielspoor

FitFlop Microwobbleboard helpt het best tegen de pijn van hielspoor

Heb jij last van hielspoor? Dan zouden de schoenen van FitFlop wel eens heel goed kunnen helpen om de pijn te verlichten. Deze schoenen hebben namelijk een ergonomische zool die de druk op je voet beter verdeelt. Zo wordt je hiel ontzien en ervaar je minder pijn tijdens het lopen.

 

Ontdek de Microwobbleboard™-middenzool

Druk vermindert dankzij Microwobbleboard™-middenzool

Aan de basis van alle schoenen van het merk FitFlop ligt wetenschappelijk, biomechanisch onderzoek. Deze ergonomische schoenen zijn afgestemd op de manier waarop jij beweegt en zijn zeer comfortabel.

De unieke Microwobbleboard™-middenzool heeft triple density design, speciaal ontwikkeld om de druk op je voet te verlichten. Bij de meeste zolen komt tijdens het lopen veel druk te liggen op de hiel en bal van de voet. Als je een schoen van FitFlop draagt met daarin de Microwobbleboard™-middenzool wordt de druk veel beter verdeeld over je gehele voet. De schoenen van FitFlop zorgen er zo voor dat je minder last hebt van hielspoor.

Voor elke voet de juiste pasvorm

De schoenen van FitFlop staan bekend om hun comfortabele pasvorm. En omdat geen een voet hetzelfde is, ontwierp FitFlop verschillende types zolen voor hun schoenen. De ergonomische Microwobbleboard™-middenzool is bijvoorbeeld verkrijgbaar in twee modellen:

 

  • Origineel: een brede zool, die je voet veel ruimte geeft. Perfect voor mensen met brede voeten of voor mensen die graag wat ruimere schoenen dragen. Deze zool zit bijvoorbeeld in deze dames teenslippers en in deze heren teenslippers.
  • Standaard: deze zool is iets minder breed dan de Original Microwobbleboard™, maar geeft je voet nog steeds veel ruimte. Geschikt voor mensen met gemiddelde voeten. Deze zool zit bijvoorbeeld in de Lulu damesslipper.

 

Dus, zoek jij schoenen die ervoor zorgen dat je minder last hebt van hielspoor? Probeer dan zeker de schoenen van FitFlop met de Microwobbleboard™-middenzool. Bestel vandaag voor 13.00 uur een paar in onze webshop en je hebt ze de volgende werkdag in huis!

Bestel jouw paar FitFlop-schoenen vandaag nog.

 

Terug genieten van wandelen met hielspoor pijn

Als je last hebt van hielspoor, is geen enkele verplaatsing nog aangenaam. Op reis is dit zeker vervelend omdat het snel een einde kan brengen aan je citytrip of gewoon je mood verpest omdat het zo pijnlijk is.

Er is een oplossing: de schoenen van FitFlop. Deze comfortabele schoenen hebben tal van voordelen die helpen tegen allerlei verschillende pijnen zoals hielspoor. Ze worden soms ook wel hielspoor schoenen genoemd.

Terug genieten van jouw vakanties en verplaatsingen in het algemeen. Dat is wat FitFlop voor jou kan betekenen. Nog een voordeel: ze zijn beschikbaar in veel verschillende afwerkingen. Qua kleur en type heb je dus een groot assortiment. Eerder hip en trendy of klassiek en verfijnd? De keuze is aan jou!

 

Hielspoor schoenen of zolen?

Hiermee bedoelt men schoenen die voorzien zijn van een speciale zool die de symptomen van hielspoor tegengaan. Meestal kopen mensen speciale zolen die ze dan in hun huidige schoenen gebruiken. Zo kunnen ze de pijn verlichten zonder hiervoor stijl te moeten opofferen. Deze zolen passen niet altijd even goed in elke schoen. Ze geven bijvoorbeeld een knellend gevoel aan de tenen.

Het is dus een goed idee om schoenen te kopen die al voorzien zijn van zo’n speciale zool. Zo ben je zeker dat je geen knellend gevoel krijgt als je de schoenen een tijdje draagt. De schoenen van FitFlop zijn voorzien van speciale zolen die meerdere voordelen hebben ten opzichte van andere merken. Een van de grootste voordelen? Ze verlichten de pijn van hielspoor!

Maar hoe verlichten ze deze pijn en voorkomen ze andere pijnen?

 

FitFlop schoenen voor hielspoor pijn

Door de Microwobbleboard technologie heeft een FitFlop zool tal van voordelen voor mensen met hielspoor:

  • Verlicht druk op de onderkant van je voeten. Dit is het grootste voordeel voor mensen die last hebben van hielspoor.
  • Minder druk op je gewrichten doordat het verharde hielstuk elke schok harder dempt.
  • Verlicht pijn in je onderrug, heup en knieën.

De sneakers, slides, sandalen… van FitFlop zijn gemaakt met hielspoor in het achterhoofd. Ze zijn dus ook echt comfortabel voor mensen met hielspoor. Je zal terug kunnen wandelen zonder pijn! Sterker nog: je gaat terug kunnen genieten van lopen en wandelen, zelfs als het een stevige wandeling is.

 

Geen last van blessures met hielspoor schoenen

Uit onderzoek is gebleken dat platte schoenen zoals flip flops veel blessures veroorzaken, ondanks het comfortabele gevoel dat ze teweeg brengen. Naast rug-, scheen- en voetpijn kunnen ze zelfs artritis veroorzaken. Iets wat je zeker wilt vermijden.

Hoe voorkom je deze klachten? Door gebruik te maken van FitFlop schoenen. Ze zijn gemaakt om niet enkel comfortabel en trendy, maar ook enorm ergonomisch te zijn. Als je op zoek bent naar een schoen die je helpt hielspoor te overwinnen, dan zijn de schoenen van FitFlop een goede keuze. Het staat niet voor niets bekend als het beste ergonomische merk!

Zoals eerder vermeld, helpen de schoenen bestaande pijnen te verlichten. Hierdoor versnellen ze je revalidatie. Ze helpen ook bij het voorkomen van pijnen en aandoeningen. Heb je al eens last gehad van hielspoor en wil je vermijden dat het terugkomt? Kies dan voor FitFlop. Naast deze voordelen zijn ze fashionable en betaalbaar. Weinig reden om ze niet te proberen, toch?

 

Nog enkele voordelen

Wil je hielspoor voorkomen? Dan zijn platte schoenen geen goed idee. Veel FitFlops hebben een verhoogde zool waardoor je kan genieten van het comfort van platte schoenen zonder je zorgen te moeten maken over de ergonomie ervan. Ook als je graag hoge hakken draagt, is een verhoogde zool zeker een aanrader!

Klachten die niets te maken hebben met hielspoor, bijvoorbeeld pijnlijke voeten om een andere reden, worden ook tegengewerkt door FitFlop. De oorzaak van pijn aan je hielen is vaak hielspoor. Maar dit is niet altijd het geval. Wel kunnen FitFlop schoenen helpen de pijn te verlichten ongeacht de oorzaak. De schoenen zijn dus niet enkel goed voor mensen met hielspoor. Ze zijn een goede keuze voor iedereen die zo veel mogelijk blessures en pijnen wilt voorkomen.

Kiezen voor comfortabele schoenen betekent vaak hetzelfde als kiezen voor schoenen die er niet super uitzien. Met FitFlop is dit niet het geval. De schoenen zijn allemaal ontworpen om zowel aangenaam comfortabel als hip en trendy te zijn. Nog een laatste voordeel: ze zijn zeer betaalbaar. Klaar om ze te testen?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.