Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Back to the future met Buffalo schoenen

Buffalo is terug én beter dan ooit

De hype van de jaren negentig maakt zijn wederoptreden met de Buffalo Classics. Ben jij modebewust en graag mee met de laatste trends van jouw favoriete celebrity? Dan kan je niet fout gaan met de herboren Buffalo schoenen. De schoen is terug, maar wat combineer je het beste met deze schoen? Uiteindelijk kan je er alle kanten mee uit, maar onze aanrader is dat je het draagt met een strakke maxi-jurk of een simpel bovenstuk en een korte jeans.

 

Buffalo is een fashionstatement

De Buffalo’s zullen voor velen een nostalgisch gevoel opwekken, hoewel de jongere generaties ook uitermate geïnteresseerd zijn in deze hippe schoen. De schoen werd in de jaren negentig gedragen door de Spice Girls, maar celebrities zoals Demi Levato, Gigi Hadid, Arianne Grande Rita Ora, Little Mix, Lily Allen en onze eigen Ella Leyers nemen hun rol over als vastberaden trendsetters.

 

Buffalo online kopen

Buffalo online kopen

Buffalo koos voor een exclusieve aanpak in de verkoop van hun Buffalo Classics. Zo werden er sinds november 2017 maandelijks een strikt aantal limited edition Classics uitgebracht. De Classics waren slechts beschikbaar in een handvol wereldwijde winkels zoals Browns, Opening Ceremony, KADEWE or Luisa via Roma. Én vanaf augustus online te koop op Original Brands.

De Buffalo Classics zullen verkrijgbaar zijn in de low cut en de high cut, beide modellen in de kleuren zwart, wit en beige. Ze worden verwacht vanaf augustus. Nog héél even geduld dus!

Buffalo London Classic

Buffalo London: herbeleef de 90’s

De charme van vorig decennia lijkt wel onvermijdelijk in het hedendaagse fashionbeeld. Over de jaren heen hebben we reeds 60’s, 70’s en 80’s geïnspireerde looks voorbij zien komen. Vandaag de dag is het duidelijk aan de 90’s!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.