Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Bij Original brands: Sneaker Lab!

Sneaker Lab producten

Het merk heeft een uitgebreid productassortiment (bekijk online). Vijf producten spelen een belangrijke rol:

  • Sneaker Cleaner: deze probacteriële geconcentreerde oplossing zorgt voor een snelle afbraak van vuil op een miscroscopisch level en blijft schoonmaken tot 3 dagen na het aanbrengen ervan.
  • Sneaker Protector: dit is een product op waterbasis dat dient als een onzichtbare beschermlaag tegen dagelijks vuil en vlekken. De sneaker protector houdt sneakers langer mooi en proper.
  • Odor protector: dit product verfrist en verwijdert onaangename geurtjes dankzij een mix van natuurlijke bacteriën. 
  • Leather care: de Sneaker Lab leather care is een crème op basis van water die eigen voedings- en dichtingsstoffen combineert om leder te voeden en te beschermen zodat de 'nieuwe schoenen'-look lang kan aanhouden.
  • Premium brush: deze borstel is ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Het is gemaakt van bamboe met stevige borstelharen, waardoor het perfect werkt in combinatie met de Sneaker Cleaner. Verkrijgbaar in de kits.

Het merk biedt verder nog producten aan die echte musthaves zijn voor een optimale schoenverzorging:

  • Leather wipes: deze doekjes verspreiden de Leather care-crème om een 'nieuwe schoenen'-look zo lang mogelijk te behouden.
  • Sneaker wipes: deze doekjes zijn de perfecte tool om het losgekomen vuil te verwijderen na het schrobben van je sneakers. Elk doekje kan makkelijk weggegooid worden nadat het je sneaker vlekkeloos heeft achtergelaten. 
  • Microfiber Towel: deze handdoek absorbeert water en vuil op een miscroscopisch niveau. Dit gebeurt dankzij vezels die 20% fijner zijn dan menselijk haar. Op deze manier blijven sneakers veel langer fris.

Het merk biedt ook verschillende kits aan voor een ideale combinatie in sneakerverzorging:

Met een kit heb je steeds alle nodige producten bij je.

Sneaker Lab kits
Sneaker Lab producten
FitFlop sneakers

FitFlop sneakers: dé perfecte schoenen voor een stedentrip

Vertrek jij binnenkort op een stedentrip? Liefst neem je dan een niet al té grote koffer mee. Twijfel jij dan ook zo welke schoenen je best meeneemt?

FitFlop Sneakers

FitFlop: meer dan enkel slippers!

Het merk heeft haar bekendheid dan wel te danken aan het grote assortiment aan slippers, maar heeft FitFlop ook een enorm aanbod aan sneakers in de collectie.

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.