Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

FitFlop sneakers: dé perfecte schoenen voor een stedentrip

FitFlop sneakers: dé perfecte schoenen voor een stedentrip

Vertrek jij binnenkort op een stedentrip? Dan begint de vakantievoorpret al bij het inpakken van je koffer. Maar welke schoenen neem je mee? Als je enkel handbagage meeneemt, heb je niet veel ruimte voor schoenen. Het is dus belangrijk dat de schoenen die je inpakt bij verschillende outfits passen én goed zitten. De sneakers uit de damescollectie van FitFlop zijn dan een uitstekende keuze.

 

Stijlvolle schoenen, die zalig lopen

Het geheim van schoenenmerk FitFlop is dat aan de basis van al hun schoenen wetenschappelijk, biomechanisch onderzoek ligt. De ergonomische zool ondersteunt je voeten perfect en verspreidt de druk gelijkmatig. FitFlop-schoenen zitten daardoor heerlijk. Je kan er dus makkelijk een hele dag op lopen.   

Bij FitFlop hebben ze daarnaast een team van ontwerpers dat ervoor zorgt dat jij met je FitFlop-schoenen altijd helemaal on trend bent. Dus vertrek je binnenkort op een stedentrip? Vergeet dan zeker niet om een paar sneakers van FitFlop in te pakken.

 

Vind jouw favoriete paar FitFlop-damessneakers

Een paar sneakers is bij uitstek geschikt voor een stedentrip en FitFlop heeft een aantal heel leuke sneakers voor dames in hun collectie. Vind de sneaker die past bij jouw persoonlijke stijl:

Stoer met een twist

De Sporty-Pop™ is een stoere damessneaker die opvalt door het hagedispatroon aan de buitenzijde.

Zoek je een schoen met een sportieve look? De F-Sporty™ zal je dan zeker aanspreken. Deze casual damessneaker van FitFlop past eigenlijk overal bij en de spiegelende neus geef je outfit net dat beetje extra je ne sais quoi.  

FitFlop Sporty-Pop™ X Sneaker Lizard Print

Ademend en licht

Ga je naar een zonnige bestemming? Ook dan kan je de sneakers van FitFlop gerust inpakken. De F-Sporty™ Uberknit™ is bijvoorbeeld gemaakt van een ademende stof. Zo heb jij geen last van zweetvoeten. Ook fijn, de lichte Uberknit™. De speciale middenzool zorgt voor flexibiliteit en comfort en de vrolijke kleuren zijn de perfecte finishing touch van je outfit.

FitFlop Uberknit™ Slip On Ghillie Sneakers

Verleidelijk en vrouwelijk

Last but not least, de F-Sporty™ II Lace Up Fringe. Deze originele suède sneaker heeft een vetersluiting en franjes, die je er eventueel ook af kan halen. Zo transformeer je deze comfortabele sneaker in een wip van een dag- naar een avondschoen.  

Je ziet het, waar je deze zomer ook naartoe gaat, de sneakers van FitFlop zijn de ideale reisgezel. Fijne vakantie!

F Sporty™ II Lace Up Fringe Sneakers Suede
Sneaker Lab

Bij Original brands: Sneaker Lab!

Sneaker Lab is dé nummer 1 in schoenverzorging. Het product houdt niet alleen je sneakers kraaknet, het is ook nog eens enorm milieuvriendelijk. Alle producten in het assortiment zijn op waterbasis en zitten in een recycleerbare verpakking.Het merk is officieel gecertificeerd met een 'Green Tag': dit betekent dat elk product ecologisch gekeurd is.

Bekijk alle producten hier

 

FitFlop Sneakers

FitFlop: meer dan enkel slippers!

Het merk heeft haar bekendheid dan wel te danken aan het grote assortiment aan slippers, maar heeft FitFlop ook een enorm aanbod aan sneakers in de collectie.

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.