Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Fitflop

FitFlop - FEEL GOOD ENERGY

FitFlop: comfortabel, ergonomisch en trendy!

FitFlop zet in op sportieve, casual en modieuze schoenen. Hierbij houden ze één ding in het achterhoofd en dat is jouw comfort! FitFlop voorziet schoenen van gekende technologieën, waaronder het 'microwobbleboard'. Deze zorgen voor een optimaal comfort en ondersteuning van je voeten.

 

 

 

About FitFlop

Ontdek FitFlop!

Kom meer te weten over ons merk FitFlop

Spotlight items!

Waarmee kunnen we je helpen?

Bel ons +31 (0)79 31 90 967 of Contacteer ons vrijblijvend.

Veilige betaling

Ogone, Visa, Mastercard, bancontact, Maestro, IDeal,Paypal

Jouw bestelling wordt geleverd door

PostNL & bpost

Optimaal comfort

Vroeger waren schoenen comfortabel of zagen ze er goed uit. De combinatie van deze twee eigenschappen kon je niet vinden. De oprichtster van FitFlop, Marcia Kilgore, had een duidelijke missie: comfort optimaliseren en een manier vinden om de schoenen er toch trendy te laten uitzien.

Na drie jaar experimenteren, vonden Dr. Cook en Dr. James, wetenschappelijke onderzoekers in de biomechanica, een ontwerp dat comfort op een nieuw niveau bracht. Zo ontstond de Microwobbleboard-technologie. Dit is een unieke laag tussen de binnen- en buitenzool van de FitFlopschoenen. Deze absorbeert schokken beter en verlicht gewrichtspijn zonder het verlies van snelheid en ritme.

Elke FitFlop is biomechanisch ineen gestoken. Dit betekent dat ze met je lichaam samenwerken om de positieve effecten te verkrijgen. Ze vullen je lichaamsstructuur aan, je gewrichten en je natuurlijke bewegingen.

FitFlop heeft al honderden personen met verschillende pijnklachten geholpen om weer van wandelen te genieten. De FitFlopschoenen verhelpen niet enkel pijn, ze verstevigen ook de lijn. Ze vergroten de activiteit van de bilspieren, dijbenen en kuiten. De houding van het hele lichaam verbetert dus. Of je nu sportief bent of niet.

FitFlop voor dames en heren

FitFlop heeft een groot assortiment van schoeisel. Vroeger bestond deze voornamelijk uit open schoenen die je een vrijheidsgevoel geven. Tegenwoordig biedt FitFlop allerlei soorten footwear aan. Dit gaat van flip flops voor dames en heren tot FitFlopschoenen, FitFlop sneakers en pantoffels. Voor iedere persoon is er dus een schoen die perfect bij hen past. Ontdek ook onze FitFlop outlet als je op zoek bent naar leuke koopjes voor jezelf of je familie.

Doe je lichaam een plezier en kies voor de ergonomische, trendy en bovenal comfortabele FitFlops!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.