Vionic

9 artikelen gevonden

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Wij helpen je graag verder! Contacteer ons op +31 (0)79 31 90 967 of Mail ons
  • Geleverd in 2 werkdagen
  • Vertrouwde bezorging
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 50

Koop jouw Vionic-schoenen online | Original Brands

De slippers, sandalen en schoenen van Vionic verbeteren je houding en voorkomen dat je gaat overproneren. Ook mensen die last hebben van hielspoor of plantaire fasciitis, kunnen met Vionic schoenen geholpen zijn. Het speciale voetbed met Orthaheel Technologie zorgt ervoor dat je comfort ervaart zoals het moet.

Aanbevolen door podologen

De schoenen van Vionic zijn zo comfortabel dankzij de stevige en toch flexibele middenzool, een biomechanisch voetbed en een diepe hielkom. Deze zool zorgt voor goede demping en optimale ondersteuning van je voeten, wat je merkt in je heel je houding.

De schoenen van Vionic kregen het APMA-keurmerk. Dit betekent dat ze goed zijn bevonden door 15.000 Amerikaanse podologen. Studies hebben aangetoond dat maar liefst 75 % van de mensen die dagelijks op maat gemaakte steunzool draagt, geen problemen ondervindt als ze gedurende de dag op Vionic slippers of schoenen lopen.

Mensen die zelf géén eigen steunzolen hebben, wordt aangeraden om het dragen van Vionic schoenen langzaam op te bouwen, zodat de voeten gewend raken aan het voorgevormde voetbed. Start met 1,5 uur en bouw het langzaam op.

Grote collectie Vionic-schoenen

Bij ons vind je een groot aanbod aan Vionic-schoenen. Of je nu op zoek bent naar sandalen, slippers, laarsjes of pantoffels, wij hebben de juiste schoen voor jou. Bekijk onze volledige collectie.