Besteld voor 13u? Volgende werkdag geleverd.

Vionic

19 artikelen gevonden

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Wij helpen je graag verder! Contacteer ons op +31 (0)79 31 90 967 of Mail ons
  • Besteld voor 13u? Volgende werkdag geleverd
  • Vertrouwde bezorging
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 50

Vionic slippers & sandalen

De slippers, sandalen en schoenen van Vionic verbeteren je houding, voorkomen dat je gaat overproneren en verminderen de lichamelijke klachten, zoals het doorzakken van de voeten. Ook mensen die last hebben van hielspoor of plantaire fasciitis, kunnen met Vionic schoenen geholpen zijn. Het speciale voetbed met Orthaheel Technologie zorgt ervoor dat je comfort ervaart zoals het moet.

Vionic technologie.jpg

Dit is wat de schoenen van Vionic zo comfortabel maken: de stevige toch flexibele middenzool, een biomechanisch voetbed en een diepe hielkom. Dit is de ideaal voor een goede demping, optimale ondersteuning van je voeten en voor heel je houding.

Het merk Vionic

Vionic is opgericht door de gerenommeerde Australische podoloog Phillip Vasyli. Hij ontwikkelde de biomechanische zool dat een Vionic schoen zo uniek maakt. Ze zijn voorzien van een APMA-keurmerk, dit wil zeggen dat ze door 15.000 Amerikaanse podologen zijn goed bevonden. Studies hebben aangetoond dat maar liefst 75 % van de mensen die dagelijks een custom made steunzool draagt, geen problemen ondervindt om gedurende de dag op Vionic slippers of schoenen te lopen. Mensen die zelf géén eigen steunzolen hebben, wordt aangeraden om het dragen van Vionic schoenen langzaam op te bouwen. Door enkele dagendit op te bouwen geraken de voeten gewend aan het voorgevormde voetbed. Start met 1,5 uur en bouw het langzaam op.