FitFlop's: 6 redenen waarom jij ze eens moet passen

Heb jij last van je voeten: vermoeide voeten, pijn aan hiel, pijn aan tenen of zelfs lage rugpijn. Niet lang kunnen wandelen? Dan kan het dragen van FitFlop een bijdrage bieden aan jouw bewegingsvrijheid. Lees hieronder waarom jij eens een paar FitFlop zou moeten passen. 

 

1. Enkel een trendy idee?

Nee. Het begon allemaal in 2007 toen Marcia Kilgore samen met 2 bio-mechanici volledig wetenschappelijk onderbouwduitgebreid getest FitFlops op de markt hebben gebracht.

In het Human Performance Lab in Calgary, werelds leidend 'biomechanics research centre', werd dan ook de Microwobbleboard zool geboren. De zool die hulp levert bij het absorberen van schokken, maar kan ook de druk onder de voet verspreiden door het contactoppervlak van de voet met de tussenzool onmiddellijk te vergroten (zie afbeelding hieronder). 

Marcia Kilgore

2. De Microwobbleboard zool zorgt voor enorm veel reacties van mensen met chronische voetproblemen

Wat doet FitFlop met jou?

Na het op de markt brengen van de FitFlop sandalen met de Microwobbleboard technologie onstond er een massa aan reacties van mensen die getuigden niet alleen over slanke dijen en strakke kuiten, maar ook over een onverwachte verlichting van chronische lage rugpijn, pijn in heup, knie en voet.

Een enthousiaste fan schreef zelfs dat zij zich gewoon veel gelukkiger voelde.

 

De allereerste sandaal, waarvoor patent is aangevraagd, werd in 2007 gelanceerd en de driedubbele Microwobbleboard-tussenzool werd ontworpen door twee baanbrekende Britse biomechanisten.

Het levert buitengewoon veel comfort en helpt niet alleen bij het absorberen van schokken, maar kan ook de druk onder de voet verspreiden door het contactoppervlak van de voet met de tussenzool onmiddellijk te vergroten.

 

Bekijk hier al onze Microwobbleboard modellen

3. Nu zoveel jaren later ... en vele pijnloze & bewegingsvrije mensen verder

Niet alleen wetenschappelijk onderzoek, maar juist de testimonials van mensen die we persoonlijk kennen en/of via Original Brands + reviews leert ons dat er zoveel mensen zo blij zijn met FitFlop. Ze zweren hier zelfs bij. Zelfs mijn vader die altijd last had van pijn aan zijn teen, kan weer fatsoenlijk wandelen. Dit is altijd weer fijn om te lezen. Om privacy redenen, zetten we geen namen bij onze reviews:

Je loopt op wolkjes*****
Heerlijk voetbad, ik kan er gerust uren op vooruit*****
Ik vind ze zalig aan de voetjes ???*****
Heel goed voor vermoeide voeten en benen****
Zeer Comfortabel en licht om aan de voet te dragen*****
Zit heerlijk, mooie kleur, loopt geweldig*****
Hele mooie slipper. Heel apart met de metalen ketting. Zoals altijd je loopt op wolkjes*****
Aanrader! Geen pijnlijke voeten meer*****
Zit heerlijk. Met hielspoor nauwelijks pijn, ook bij langer staan*****

4. Veel mensen in de zorg dragen FitFlop

Vanwege het draaggemak en het comfort, weten we dat er heel veel mensen die in de zorg werken, FitFlop dragen. Ze doen dan ook de nodige kilometers elke dag. In deze tijd is dat een mooi gebaar voor ons, voor FitFlop. 

 

5. 10 best women’s walking sandals 2020

FitFlop Heda Backstrap Sandal in de top 10 best geteste wandelsandalen volgens Independent UK !! ?‍♀️☀️✅

'Als het weer opwarmt, is het tijd om je vertrouwde wandelschoenen in te ruilen voor lichte, ademende wandelsandalen om je voeten koel en comfortabel te houden tijdens het wandelen'

Fashion meets function' bij deze "smart' sandalen van FitFlop. De begeerlijke, dikke zolen zijn gemaakt van de "wobbleboard"-technologie van Fitflop, die de druk onder de voeten verspreidt terwijl u loopt. Wat we uit testen kunnen opmaken is dat deze zolen zeker zeer gedempt zijn en comfortabel zijn om de hele dag in te lopen, waardoor ze een geweldige keuze zijn als u veel tijd aan uw voeten besteedt. We houden van de brede gewatteerde banden van deze sandalen, die ondanks het feit dat ze met neopreen zijn gemaakt, de voeten niet doen zweten. Perfect voor (stads-)wandelingen en dagelijks comfort.

Independant UK

6. Zeer veel keuze in kleuren, modellen en type FitFlop

Het assortiment is door de jaren heen opgebouwd met steeds meer verschillende type sandalen & slippers. Ondertussen heeft FitFlop ook sneakers in hun assortiment. Kortom heel veel keuze. Ook voor mannen

Op onze website kan je navigeren tussen de verschillende soorten zolen, type FitFlop. Vind je toch iets niet? Neem dan zeker even contact met ons op. 

Ruime keuze

Subscribe to our newsletter and receive a 10% discount on your first order