Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Over Buffalo

Buffalo & Buffalo London

Buffalo Boots GmbH werd in 1979 opgericht als detailhandel voor cowboylaarzen. Destijds waren cowboylaarzen de meest modieuze schoenen voor tieners. Door het succes van de detailhandel werden de schoenen aanvankelijk door heel Duitsland verkocht. Begin jaren tachtig ontwierp Buffalo Boots zijn eerste sportschoen, die in meer dan twintig verschillende kleuren als warme broodjes over de toonbank ging.

Daarna begon Buffalo Boots GmbH op verschillende internationale beurzen niet alleen cowboylaarzen, maar ook andere schoenen te verkopen. Vanaf 1984 verkocht Buffalo Boots zijn schoenen ook buiten Duitsland, zoals in Amerika, Engeland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk en Australië. In die tijd werd BUFFALO een populair schoenenmerk onder jongeren.

In 1995 ontwierp en ontwikkelde Buffalo Boots een sportschoenenlijn die dankzij de plateauzool een zeer innovatieve toevoeging was. Sindsdien is BUFFALO één van de bekendste schoenenmerken op de Europese markt. Beroemdheden zoals de SPICE GIRLS, CHER, MADONNA, NSYNC en CAMERON DIAZ droegen BUFFALO-schoenen.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.