Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Over Santini

DESIGN EN KWALITEIT, OP MAAT GEMAAKT SINDS 1965

In 1965 kozen we resoluut voor “Made in Italy. Made with passion”: innovatief design, de nieuwste materialen, hoogstaande productietechnologieën, de laatste trends, snits en stijlen resulteren in technische kleding die tegemoetkomt aan de wensen van wielrenners en triatleten. Alle modellen worden met de hand gemaakt in Italië, samen met en voor atleten.

Santini is een kledingmerk dat wereldwijd erkenning geniet in de wielerwereld.

Een goed gevoel staat bij ons centraal: dat gaat van de mensen die onze kleding kopen en ermee fietsen, tot clubs, ons personeel, onze distributeurs en onze verkooppunten. Het is onze opdracht om iedereen die houdt van wielrennen en triatlon te helpen om zijn sport comfortabel en in stijl te kunnen beoefenen. We doen dit met de meest vooruitstrevende technologieën en met onberispelijk en gemakkelijk zittende kledij.

Santini Custom clothing collection

Naast collectiekleding die te koop is via deze site, werken we ook voor fietsteams en bedrijven over de hele wereld. De ideale kans om je bedrijf of team aan de wereld te tonen. Groot, klein, jong en minder jong, mannen, vrouwen en gemengde clubs – jaar na jaar staan we tot uw dienst met perfect gepersonaliseerde kledij. Wij werken met u en voor u bij elke stap van het proces om u de kleding te geven waar u van droomt en die u verdient – in de meest zinderende kleuren, in stoffen van superieure kwaliteit, met geavanceerd zeemleer en met een uitgebreid aanbod pasklare opties, snits en accessoires. Alles wordt met de hand vervaardigd in Italië, speciaal voor u.

Bart Van Damme is verantwoordelijk voor de verkoop van onze Santini Custom clothing collectie. Hij heeft veel ervaring met kwaliteitsvolle wielerkleding. Hij kent de noden en verwachtingen van wielerkleding als geen ander. Deze ervaring deelt hij met alle plezier met u en uw team of bedrijf.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.