Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Over UYN

ONZE MISSIE: WIJ GEVEN JE KRACHT OM JE VOLLEDIGE POTENTIEEL TE ONTKETENEN MET ONZE IDEEËN EN INNOVATIES.

Technische sportkleding voor Skiën, Wielrennen, Running en Trekking

 

 

DIT IS WIE WE ZIJN

UYN

We streven naar perfectie. "To UYN" betekent meer dan "winnen": het betekent het opzoeken van je grenzen, je doelen bereiken en verder gaan, elke dag nieuwe motivatie vinden. Om dit te doen, heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen. UYN biedt maximale prestaties met uitstekend comfort, de beste materialen en de meest verfijnde functies.

DIT IS WAAR WE IN GELOVEN

UYN doet denken aan de interactie tussen prestaties en comfort. Van conceptie tot afwerking, het houden van kwaliteit en het naleven van ethische procedures stonden voorop in onze gedachten.

'Unleash Your Nature' is niet alleen een slogan achter het acroniem UYN; Het is de uitdrukking die de filosofie samenvat waarin we geloven.

UYN

UNLEASH

UYN

Ontketen je kracht
Ontketen je geest
Ontketen je volledige potentieel

Wij bij UYN helpen je om je volledige potentieel te realiseren en los te laten. Door al onze knowhow te gebruiken om sportapparatuur te ontwikkelen die je inspireert om zonder beperkingen te bewegen.

YOUR

Jouw lichaam
Jouw motivatie
Jouw doelen

Jij als individu bent het centrum van onze ontwikkelingen. Ons assortiment voldoet aan alle behoeften. Onze technologieën en filosofie zullen je aanmoedigen om je authentieke, natuurlijke zelf te zijn en om te genieten van je prestaties, hetzij als een professionele atleet of iemand die gewoon graag actief is.

UYN

NATURE

UYN

Natuur in jou
De natuur om je heen
De natuur in evenwicht

Elke persoon is uniek en heeft een energie vanbinnen die hen kracht geeft. UYN is geboren om geavanceerde functionele producten te creëren die een evenwicht vestigen tussen uw innerlijke aard en degene om u heen. Allemaal met veel respect voor de wereld waarin we leven.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.