Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

CR7 - Cristiano Ronaldo

CR7 All

Cristiano Ronaldo

Cristiano is niet enkel een topvoetballer, maar heeft ook een passie voor mode. Daarom heeft hij zijn stijlvolle ondergoedlijn gelanceerd.

 

 

 

CR7 About

Ontdek CR7

Kom meer te weten over ons merk CR7

Spotlight items!

Ronaldo CR7 Underwear & Socks

CR7 is het eerste eigen merk van Cristiano Ronaldo en dus ook zijn eerste persoonlijke stap in de wereld van fashion design. De combinatie van zijn interesse in design en zijn liefde voor mode zorgt voor stijlvolle, kwalitatieve eindproducten.

Cristiano Ronaldo heeft deze kledinglijn ontworpen in samenwerking met Richard Chai en de Deense ondergoedfabrikant JBS Textile Group. Chai is bekend voor zijn werk met bekende labels zoals Donna Karen en Marc Jacobs. JBS Textile Group is de grootste ondergoedfabrikant in Scandinavië.

CR7 is dus een combinatie van de fashionkennis van Cristiano Ronaldo & Richard Chai en de kennis van ondergoed en textiel van JBS Textile Group. Het eindproduct is een stijlvolle ondergoedkledinglijn die comfortabel zit, lang meegaat en op een duurzame, ecologisch verantwoorde manier gemaakt is.

Cristiano Ronaldo vertelde hierover: “Fashion en design zijn twee passies van mij en ik wilde al sinds lang mijn eigen merk lanceren. Samen met Richard aan deze collectie werken, heeft me een geweldige creatieve uitlaatklep gegeven en ik heb van elk onderdeel genoten, van het selecteren van de kleuren en de ontwerpen tot het zelf testen van de pasvorm en de designs. Ik ben er erg trots op dat de collectie wereldwijd gelanceerd wordt.”

Sokken en onderbroeken die duurzaam gemaakt worden, comfortabel zijn, lang meegaan en er stijlvol uitzien. Dat is wat je kan verwachten van de kledinglijn van deze topsporter. De stijl is eigentijds en strak, zoals Ronaldo het zelf graag heeft.

Bekijk zeker ook de CR7 Outlet met alle afgeprijsde artikelen.

Cristiano Ronaldo voor CR7 Underwear & Socks

De Portugese topspeler heeft veel iconische momenten gecreëerd voor voetbalfanaten over de hele wereld. Tijdens zijn carrière is hij voortdurend blijven presteren op hoog niveau. Zo goed dat hij de wereld heeft veroverd en bekend staat als een van de beste voetbalspelers ter wereld.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.