Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Sidi

Fietsen met Sidi aan je voeten!

 

Sidi is dé Italiaanse topper voor fietsschoenen.
De schoenen zijn van topkwaliteit en zijn voorzien van vervangbare onderdelen zodat je je favoriete schoenen zolang mogelijk kunt dragen.

 

Maar naast hun schoenen hebben ze ook (fiets)kleding om je van top tot teen onder te dompelen in Sidi.

 

 

 

Sidi About

Ontdek Sidi!

Kom meer te weten over ons merk Sidi

Spotlight items!

Sidi Cycling, schoenen van hoge kwaliteit

De wielerschoenen van Sidi zijn voorzien van vervangbare onderdelen. Dit wil zeggen dat deze unieke schoenen langer meegaan omdat je geen volledig nieuwe schoenen moet kopen als er een onderdeel versleten is. De Sidi fietsschoenen zijn van hoge kwaliteit, zitten goed en gaan lang mee. Nog langer als je de speciale vervangbare onderdelen meerekent.

Het merk is bekend bij miljoenen mensen over heel de wereld, van amateurs tot professionele wielrenners zoals Gonzalez en McEwen. Dit komt omdat de schoenen van hoge kwaliteit zijn. Dit werd al meerdere keren bewezen doordat professionele wielrenners met schoenen van Sidi als eerste over de finishlijn reden.

De schoenen zijn enorm licht, hebben een perfecte pasvorm en zien er stijlvol uit. Deze twee eerstgenoemde eigenschappen zijn de reden dat de schoenen zo goed presteren. De stijl van de schoenen is strak en modern.

De waarden van Sidi zijn over de hele wereld bekend geworden door hun distributienetwerk dat enorm uitgebreid is sinds de oprichting in 1960. De Sidi mtb schoenen(mountainbike) en fietsschoenen zijn wereldwijd beschikbaar.

De geschiedenis van Sidi

In 1960 startte Sidi met de productie van sportschoenen. Rond 1970 specialiseerde het merk zich in de ontwikkeling van on- en off-road fietsschoenen en motorlaarzen. De oprichter, Dino Signori heeft in deze periode zijn passie voor wielrennen gecombineerd met zijn ervaring om de wereld te voorzien van kwalitatieve fietsschoenen.

Stijl, comfort, traditie en innovatie vormen de basis voor elke schoen. Dit volgens de visie van de gepassioneerde oprichter.

Naast schoenen heeft Sidi ook een collectie van fietskleding. Echte fans kunnen zich dus helemaal bekleden met de kwaliteit van Sidi.

Bekijk zeker onze Sidi outlet om alle afgeprijsde artikelen te ontdekken.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.