Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Odlo

ODLO

In- & Outdoor sportkleding van Odlo

 

Odlo is één van onze meest uitgebreide merken. Ze hebben sportkleding en accessoires voor mildere sporten zoals fitness, cycling en running, maar ook voor de meest fervente wintersporter.

Zoek je kleding voor een specifieke sport en/of hobby? Via de verschillende categorieën hieronder vind je snel wat je nodig hebt!

 

 

 

About Odlo

Ontdek Odlo!

Kom meer te weten over ons merk Odlo

Waarmee kunnen we je helpen?

Bel ons +31 (0)79 31 90 967 of Contacteer ons vrijblijvend.

Veilige betaling

Ogone, Visa, Mastercard, bancontact, Maestro, IDeal,Paypal

Jouw bestelling wordt geleverd door

PostNL & bpost

Over Odlo

Het eerste kledingstuk van Odlo was ontwikkeld om speedskaters tegen onderkoeling te beschermen. Het ontwerp werd enorm populair onder wintersporters. Op de Olympische Spelen van 1972 werd de eerste elastische ski-outfit van Odlo gedragen door 22 nationale teams.

Hierna heeft Odlo niet stilgezeten, ze zijn blijven zoeken naar manieren om de kwaliteit van hun sportkledij te verbeteren. Revolutionaire uitvindingen en technieken volgden zoals bijvoorbeeld thermo Odlo ondergoed met geur verminderende werking.

Odlo sportkledij voor mannen en vrouwen

Functionele kleding is belangrijk voor mensen met een actieve levensstijl, niet enkel professionele atleten. Deze kleding biedt een meerwaarde bovenop het bedekken van je lichaam. Voor de sportkledij van Odlo betekent dit extra bescherming tegen weersomstandigheden, warmteregulatie zoals een verwarmende of verkoelende werking en zelfs het afremmen van zweetgeur. De juiste combinatie van verschillende functionele kledingstukken maakt een groot verschil voor atleten.

De sportkleding van Odlo is opgedeeld in 4 types. De X-Light kleding is perfect voor intensievere trainingen. Het is gemaakt van een ademende stof die heel vochtafvoerend werkt. De Light sportkledij is enorm veelzijdig, goed voor allerlei sporten. Binnen en buiten, het hele jaar door. De Warm collectie is er dan weer voor mensen die houden van wintersporten. Het houdt je warm en droog door de speciale vochtregulatie en isolatie. X-Warm tenslotte is een collectie gemaakt voor wintersporten in de extreme kou. De vochtregulering is nog beter dan die van de Warm collectie. De extra warme panelen beschermen ook de gevoelige delen van het lichaam nog beter.

In 1986 startte Odlo met hun innovatieve 3-lagen systeem. De eerste laag rust op je huid en reguleert het vocht. De tweede laag isoleert tegen de kou. De derde laag dient als schild tegen de verschillende weersomstandigheden. De Warm en X-Warm collectie maken beide gebruik van dit innovatieve systeem.

Het Odlo ondergoed is deel van het 3-lagen systeem, net als de speciale Odlo sportbeha’s.

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.