Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Magnum

29 artikelen gevonden

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Wij helpen je graag verder! Contacteer ons op +31 (0)79 31 90 967 of Mail ons
  • Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd
  • Vertrouwde bezorging
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 50

Magnum Boots: van 0 naar 100 in 40 jaar...

Magnum Boots is voortgekomen uit Hi-Tec Sports, het schoenenbedrijf dat in 1974 werd opgericht door Frank van Wezel. Het was Frank's liefde voor sport die hem ertoe bracht een innovatieve, lichtgewicht en direct comfortabele sportschoen.

De eerste Magnum schoen werd geboren in 1982 door een verzoek van het FBI trainingscentrum voor een sterke en lichtgewicht, atletisch gebouwde, zwarte tactische schoen. Zodra de FBI het woord verspreidde, kwam de kwam de vraag om dit product in het hele land te leveren, omdat steeds meer ordehandhavers en beveiligingspersoneel het comfort en de superlichte prestaties van de Magnum wilden die Magnum biedt.

Met een solide reputatie opgebouwd in de VS, nam de vraag vanuit de hele wereld toe. Als gevolg hiervan werd het Magnum productassortiment uitgebreid om te voldoen aan de brede waaier van high-performance behoeften van professionals die wereldwijd in omgevingen met hoge druk werken.

Vandaag wordt het merk Magnum verkocht in bijna 100 landen over de hele wereld. Het is de eerste keuze voor politie, brandweer, beveiliging, ambulance, horeca, gezondheidszorg, bouw en industrie professionals.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.