Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Buffalo London: herbeleef de 90’s

Om nooit te vergeten: de Buffalo Classic

Men kan ze haast niet vergeten, die Buffalo Classics. Vooral door hun unieke design, hun hoge plateauzolen, de veters en velcro. Geen twijfel mogelijk dat ze in de jaren 90 een ongelofelijk populair icoon waren, mede dankzij de meisjesgroep ‘Spice Girls’.

Natuurlijk waren de ‘90s de gouden jaren voor Buffalo. Maar het Duitse merk beleeft nu een heropleving met hun ‘cult’ footwear. Door Buffalo London, waait er een nieuwe wind doorheen de street fashion.

 

Buffalo Classic focust vooral op jongeren

Sinds het ontstaan van Buffalo Boots in 1979, hebben ze zich vooral op het jonge publiek gefocust. In het begin produceerde ze vooral cowboy boots. Destijds stonden ze helemaal vooraan bij de jonge Duitse fashionista’s. Dit succes van in de jaren ’70 keerde Buffalo Boots van een kleine retailer om naar een grote internationale distributeur.

Begin jaren ’80 startte Buffalo met het design van hun eerste sneakers, die al snel in twintig verschillende kleurencombinaties verkocht werden. Aan het eind jaren ’80, was Buffalo gegroeid tot een internationaal herkenbaar merk bij het jonge publiek.

Pas in 1995 verscheen de populaire hoge plateauschoen: Buffalo Classic. Sinds toen is Buffalo helemaal geboomd. Niet enkel iconen zoals de ‘Spice Girls’, maar ook Cher, Madonna, N’SYNC en Cameron Diaz droegen Buffalo schoenen.

 

Buffalo London bij Original Brands kopen

Deze revival willen we niet missen. Met Buffalo London richten we ons volledig op een iets jonger publiek. Original Brands is officiële dealer van Buffalo! Koop nu Buffalo Classic: zwart, wit en beige, met hoge schoenkraag of niet. Deze Buffalo’s zijn unisex dus ze zijn ook in grote maten verkrijgbaar: van maat 36 tot en met 45.

_ONN0957 1215 px.jpg

Buffalo

Back to the future met Buffalo schoenen

We leven in de tijd van de neo-nineties! De favoriete schoenen van de Spice Girls zijn terug aan een opmars bezig. Iconisch, nostalgisch en helemaal on-trend!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.