Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

FitFlop: voor elke voet de perfecte ergonomische zool

Een pasvorm voor jouw voeten

Omdat geen één voet hetzelfde is, gebruikt FitFlop verschillende ergonomische zolen als basis voor hun schoenen. Heb je net iets bredere voeten, wil je graag wat meer ruimte voor je tenen of ben je op zoek naar schoenen met een smalle pasvorm? Bij FitFlop vind je vast en zeker een schoen die perfect past.

Ergonomisch én elegant

De schoenen van het merk FitFlop staan bekend om hun comfortabele pasvorm en stijlvolle ontwerp. Aan de basis van de schoenen ligt biomechanisch onderzoek. En geloof ons, dat voel je direct.

De ergonomische zool geeft je steun daar waar je dat nodig hebt. De schoenen van FitFlop geven je zo de basis die je nodig hebt om er een hele dag vol voor te gaan. Ontdek hieronder welke ergonomische zolen FitFlop gebruikt en welke pasvorm het beste bij jouw voet past.

Microwobbleboard™

De Microwobbleboard™-zool is verkrijgbaar in twee modellen: de Original en de Standard.

  • De Original: dit is de breedste ergonomische zool van FitFlop.
  • De Standard: deze zool is iets smaller dan de Original. De Original is zeer geschikt voor mensen met een voet van gemiddelde breedte, die graag wat extra ruimte in hun schoen hebben.

De Microwobbleboard™-zool bestaat uit drie lagen en is speciaal ontworpen om schokken op te vangen en de druk op de onderkant van je voet gelijkmatig te verdelen. Denk je dat de Microwobbleboard™-zool wel iets voor jou is? Je vindt deze ergonomische zool onder andere in de Lulu™ damessandaal en in de Lido™ Slide Sandals Neoprene Men.

Supercomff™

De Supercomff™-zool is de smalste zool die FitFlop in haar schoenen gebruikt. Schoenen met deze zool als basis omhelzen je voeten als het ware, zonder je tenen te beknellen. Deze ergonomische zool bestaat uit twee lagen. De zool verdeelt de druk gelijkmatig over je voeten, is ontzettend comfortabel, superlicht én flexibel. De Supercomff™-zool wordt bijvoorbeeld gebruikt in de Audrey™ Glitzy Loafer en in deze Salma Lizard-Embossed Ankle Boots.

Anatomicush™

De Anatomicush™-zool is de ideale zool voor mensen met gemiddelde breedte voeten. Deze zool geeft je voldoende ruimte om je tenen te spreiden, maar de pasvorm is minder ruim dan die van de Microwobbleboard-zool.

De speciale pasvorm van deze ergonomische zool volgt de contouren van je voet en geeft je extra steun. De zool is bovendien erg flexibel en dus fantastisch voor dagen waarop je veel moet lopen. Vertrek je binnenkort op een stedentrip? Pak dan zeker een paar sneakers van FitFlop met Anatomicush™-zool in.

iQushion™

Als je kiest voor een FitFlop-schoen met de iQushion™-zool, dan is het alsof je de hele dag op kussentjes loopt. En dat mag je letterlijk nemen, de bal en hiel van je voet worden namelijk ondersteund door micro-kussentjes van schuim.

Wil je deze ergonomische zool zelf uitproberen? Hij wordt gebruikt in deze FitFlop-schoenen.

Nieuwsgierig geworden naar de ergonomische schoenen van FitFlop? Bekijk hier ons volledige aanbod.

Banner Original Brands 10 days to fall in love with FitFlop™

10 days to fall in love with FitFlop™

Geloof jij ook niet in liefde op het eerste zicht? Leer jij ook liever iemand kennen alvorens een relatie aan te gaan? FitFlop™ gelooft dat dat met schoenen niet anders is. Het kopen van een kwaliteitsvol paar schoenen kan een behoorlijke investering zijn en pas als je ze een tijdje gedragen hebt, weet je of ze het geld waard zijn. Daarom stelt Original Brands jou de unieke FitFlop™ actie “10 days to fall in love or your money back” voor. Ben je nieuwsgierig? Lees dan meteen verder.

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.