Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Solden bij Original Brands

FitFlop voor een goedkope prijs

Tijdens de eerste soldenweek zijn onze topmerken verkrijgbaar aan ongelooflijke spotprijzen. Zo kan je de comfortabele FitFlop schoenen nu al aanschaffen met een korting van 20 %. Wij geven je alvast onze favorieten: de Banda™ II Toe Thong Sandals staan nu in de “rekken” voor  € 88,-.

 

J57_001 (3).jpg

 

L17_527 (3).jpg

 

Soldenprijzen op Scholl slippers en sandalen

Naast FitFlop willen wij jullie graag nog een aantal leuke suggesties geven. Zo is er het schoenenmerk Scholl, waarvan wij zomerschoenen in de aanbieding hebben. Zo is er de Glam SS1 teenslipper  van Scholl - heerlijk zomers én comfortabel voor een hele dag.

 

Afbeelding verwijderd.

Nog op zoek naar een buitenkansje? De Scholl Massage Slide blijft een immer populaire slipper. Het verlicht en verdeelt de druk op je voeten, de bal van de voet wordt zachtjes gemasseerd door de bullen-binnenzool. Praktisch aan het strand, de fitness en spa's.

Afbeelding verwijderd.

Het hippe Dune London bestellen

Dune London biedt stijlvolle schoenen aan van sneakers tot pumps en handtassen. Met een korting van 30 % loont het zeker en vast de moeite om eens een kijkje te nemen! De leuke stijlvolle pump Azalea is te verkrijgen voor € 97,93, gekker moet het niet worden!

 

Afbeelding verwijderd.

Perfect te combineren met deze pumps is de Bathilda Flower Garden handtas, die net zoals de schoenen in de aanbieding staat met een korting van 30 %.

BATHILDA_026.jpg

Nóg straffere kortingen in onze outlet

 

Voor de echte shopfanaten die helemaal los willen gaan is er onze outletpagina, die kortingen aanbiedt die oplopen tot maar liefst 50%! Het is bijna te mooi om waar te zijn, dus aarzel niet en grijp jouw favoriete artikelen hier. Grijp deze kans met je beide handen voor het te laat is!

Wintersolden Original Brands

Wintersolden Original Brands

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken: de wintersolden!

Bij Original Brands kan je de beste merken vinden aan de scherpste prijzen. Zowel voor dames, heren en kinderen kan je superkoopjes doen. Wij zetten voor jou onze leukste artikelen op een rijtje!

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.