Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

Santini

SANTINI

On the road met Santini!

 

De Italiaanse designer fietskleding van Santini is de top van de top. Met hun kwaliteitsvolle kledij ben je klaar voor iedere extra kilometer op de weg of voor elke mountainbike uitdaging!

 

 

 

Santini About

Ontdek Santini!

Kom meer te weten over ons merk Santini

Spotlight items!

Santini wielerkledij van hoge kwaliteit

Tijdens het fietsen is het vaak koud en zijn de weersomstandigheden niet optimaal. Daarom heb je goede wielerkledij nodig om goed te kunnen genieten van je training. De wielerkleding van Santini is van de beste kwaliteit op de markt: comfortabel, stijlvol. Dit is de reden dat zoveel professionele wielrenners en amateurploegen het merk vertrouwen.

Alle wielerkledij van Santini wordt in Italië, hun moederland, gemaakt. Zo ben je zeker dat de experts van Santini zelf de benodigde kwaliteit voorzien. Hun regelmatige onderzoeken zorgen ervoor dat hun fietskledij stijlvol en kwalitatief blijft. Innovatie om comfort en kwaliteit steeds te verbeteren.

De goede reputatie

De passie van het wielrennen leeft bij Santini. De wielerkledij is dus gemaakt voor fietsers, door fietsers. Know-how gecombineerd met een vurige passie om de beste kwaliteit en comfort te voorzien.

Een snit met weinig naden, materiaal dat ademt en een zeem die schokdempend werkt. Dit zijn de kenmerken van een goede wielerkledij en dus ook van Santini. Zelfs na de kleding veel te wassen, behoudt het zijn vorm en kleur als de beste. Hierdoor kan je lang genieten van je favoriete wielerkledij.

Santini onderhoudt een goede relatie met protourteams, professionele teams, nationale wielerbonden en amateurploegen. Elk jaar voorziet Santini meer dan 800 fietsclubs van hun kwalitatieve wielerbroeken, -shirts en -truien.

De reputatie van Santini is dus niet enkel gebouwd door de professionele wielrenners, maar ook door de amateurploegen die hun vertrouwen steken in de fietskledij van Santini.

Santini fietskledij voor dames en heren

Santini maakt hun kwalitatieve fietskledij voor vrouwen en mannen. De wieleroutfits passen perfect. Ze voelen aan als een comfortabele tweede huid die je verwarmt en beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Bekijk zeker onze Santini wielerkleding outlet die je alle koopjes toont.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.