Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

La vie en rose: FitFlop voor een onvergetelijke lentedag

Ook die roze bril?

De lente laat zich voorzichtig zien, voor je het weet zit je op een terrasje te genieten van de lentezon. Heerlijk. De komst van de lente is bovendien een goed excuus om nog eens een paar nieuwe FitFlop-schoenen aan te schaffen. Want laten we eerlijk zijn, nadat je voeten de hele winter geen daglicht gezien hebben, zijn ze toch wel toe aan een paar luchtige sandalen of slippers?

Bij Original Brands hebben we daarom onze roze bril opgezet en een selectie van FitFlop damesschoenen gemaakt die je lente-outfit meer dan waardig zijn. Of je nou houdt van zachtroze, metallic roze of rose gold, wij hebben de perfecte FitFlop sandaal of slipper voor jou.

 

Flirterige FitFlop slippers

De slippers van FitFlop zien er elegant uit én zijn ook nog eens ergonomisch. Dat is nog eens een win-win situatie. Wil jij je lentejurkje opvrolijken met een paar slippers? Dan tovert deze FitFlop slipper met bloemetjes op de band vast een glimlach op je gezicht.

 

K41_572.jpg

Zoek je een slipper die een echte eyecatcher is? Bekijk dan de Aztek Chada™ eens, het unieke patroon van deze teenslipper is geïnspireerd op Zuid-Amerikaanse carnavalskostuums en combineert suède met een leren voering voor een luxe gevoel.

 

359_323.jpg

 

Ben jij op zoek naar een wat stoerdere slipper? Dan ga je deze slipper van FitFlop die leer en metallic combineert zeker kunnen waarderen.

K32_556.jpg

Fabelachtige sandalen van FitFlop

Zodra je op een paar sandalen naar buiten stapt, weet je zeker dat het voorjaar is. FitFlop sandalen lopen als een droom en maken je outfit helemaal af.

Ben je niet bang voor een beetje bling? Dan is de comfortabele Crystall™-sandaal, de elegante Halo™-sandaal of de moderne Delta™-sandaal iets voor jou.

Wil je liever een iets neutralere FitFlop sandaal? De Flip™ leren teensandaal past overal bij. Ze zijn heel licht én je je kan ze als sandaal of als slipper dragen.

E45_535.jpgE45_535 (2).jpg

Vertrek je binnenkort op een zonnige stedentrip? Dan zijn de slippers en sandalen van FitFlop ideaal om mee te nemen, maar kijk ook even naar de lichte en comfortabele sneakers van FitFlop. En vergeet ook niet om de Rose Petal sokken van Happy Socks in te pakken, want daarmee geef je elke outfit direct een lente-vibe.

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.