Voor 12u besteld, volgende werkdag geleverd

FitFlop: meer dan enkel slippers!

Dit zorgt natuurlijk voor extra mogelijkheden om fashionable door het leven te gaan. Het gekende comfort is er nog steeds dankzij de Microwobbleboard- en de Anatomicush-zool, maar de sneaker ziet er prachtig uit! Marcia Kilgore, de vrouw achter het merk FitFlop, zegt ook dat ze de eerste wou zijn met sandalen die biomechanisch ontwikkeld zijn. FitFlop streeft er dan ook naar om over de gehele wereld mensen te helpen die op zoek zijn naar comfort. De missie van het merk is om schoenen te creëren waar mensen in kunnen leven: niet enkel omdat ze er mooi  uitzien, maar omdat ze goed voelen en ook echt goed voor jou zijn.

Sneaker Lab

Bij Original brands: Sneaker Lab!

Sneaker Lab is dé nummer 1 in schoenverzorging. Het product houdt niet alleen je sneakers kraaknet, het is ook nog eens enorm milieuvriendelijk. Alle producten in het assortiment zijn op waterbasis en zitten in een recycleerbare verpakking.Het merk is officieel gecertificeerd met een 'Green Tag': dit betekent dat elk product ecologisch gekeurd is.

Bekijk alle producten hier

 

FitFlop sneakers

FitFlop sneakers: dé perfecte schoenen voor een stedentrip

Vertrek jij binnenkort op een stedentrip? Liefst neem je dan een niet al té grote koffer mee. Twijfel jij dan ook zo welke schoenen je best meeneemt?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.